Ejendomme i Kolding

Boligselskabet LIFA's ejendom på Sct. Jørgensgade 7-9 i Kolding

Sct. Jørgensgade 7-9

Ejendommen, som er opført i 1937 og løbende moderniseret, er beliggende i centrum og med gåafstand til banegård. Ejendommen består af 13 lejligheder. I kælderen er der fælles vaskeri, tørrerum og cykelrum. Til hver lejlighed er der ligeledes et pulterum. Tilhørende ejendommen er der stort haveanlæg grænsende til å, hvor ejendommen har å-ret.

Boligselskabet LIFA's ejendom på Skovhøj 1-5 i Kolding

Skovhøj 1-5

Ejendommen, som er opført i 1934 og løbende moderniseret, er beliggende tæt ved centrum og med udsigt fra de øverste lejligheder. Ejendommen består af 9 lejligheder. I kælderen er der fælles vaskeri og tørrerum. Til hver lejlighed er der ligeledes et pulterum. Tilhørende ejendommen er der et stort garageanlæg, parkeringsgård, cykelskur og vellholdt haveanlæg.

Boligselskabet LIFA's ejendom på Rylevej 3-9, Dyrehavevej 156 i Kolding

Rylevej 3-9, Dyrehavevej 156

Ejendommene, som er opført i 1953 og løbende moderniseret, er beliggende nær centrum og består af 5 bygninger med hver 4 lejligheder. I kælderen er der fælles vaskeri, tørrerum og cykelrum. Til hver lejlighed er der ligeledes et pulterum. Tilhørende ejendommen er der et stort haveanlæg.

Boligselskabet LIFA's ejendom på Broagervej 11-17 i Kolding

Broagervej 11-17

Ejendommene, som er opført i 1947 og løbende moderniseret er beliggende nær centrum. Ejendommene består af 2 bygninger med hver 4 lejligheder. I kælderen er der fælles vaskeri, tørrerum og cykelrum. Tilhørende ejendommene er der et stort velholdt haveanlæg.