Søg lejlighed

Størelse

m2

Værelser


Pris

kr
Sct. Jørgens Gade 9, 2. th.
Sct. Jørgens Gade 9, 2. th.
Vis vej
Kolding
  • Størrelse: 152 m2
  • Værelser: 5
  • Leje /md: 9.995,00 kr.
  • Ledig fra: 15-05-2024

Hvorfor skal du vælge en af vores lejeboliger i Kolding?

Der er mange fordele ved at vælge en lejebolig i Kolding. Udover den økonomiske fleksibilitet, der er ved at leje sin kommende bolig, så er Kolding en by hvor man finder noget for enhver smag. Uanset om du er til natur, sport, kulturelle arrangementer eller historie, så vil du finde noget, der tiltaler dig. Men for at få det bedste ud af de mange tilbud som Kolding tilbyder, er det vigtigt at have noget ordenligt at bo i, og dette finder du i vores boligudvalg, da vi i vores lejeboliger i Kolding bl.a. tilbyder:

Flere nyistandsatte lejligheder:
Vores lejligheder i Kolding har gennemgået en renovering, hvilket betyder at de stort set står helt nyrenoverede og klar til at den kommende lejer skal flytte ind.

Lyse og varme lejligheder:
Vores lejligheder i Kolding byder på lyse og behagelige rum, hvor værelserne er indbydende og skaber en rar atmosfære at opholde sig i.

Opvaskemaskine i stort set alle lejligheder:
Bekvemmelighed er vigtigt, for at få livet til at hænge sammen. Derfor har vi opvaskemaskiner i stort set alle vores lejligheder, så du kan slippe for opvasken og i stedet nyde din nye bolig.

Hårde hvidevare er inkluderet i alle lejlighederne:
Når du vælger at flytte ind i en af vores lejeboliger i Kolding, behøver du ikke bekymre dig om at skaffe alle hårde hvidevarer, da de allerede er klar til dig ved indflytning. Hvis vaskesøjle på badeværelset ikke er til stede i lejligheden, er der tilknyttet et fællesvaskeri for beboerne i lejlighederne.

Højt serviceniveau:
Hos Boligselskabet LIFA står vi klar til at levere god service til alle vores beboere. Vi har eksterne håndværkere tilknyttet, så eventuelle vedligeholdelsesbehov håndteres hurtigt og effektivt.

Vores lejligheder i Kolding er tæt beliggende i centrum og vores lejligheder spænder bredt i prisklasser og boligtyper. Uanset om du leder efter en prisvenlig lejlighed, eller en moderne bolig i hjertet af Kolding, har vi noget for enhver smag.

Find din lejlighed Kolding

Hos Boligselskabet LIFA er vi meget bevidste om, at din kommende lejlighed i Kolding ikke blot er et sted med fire vægge, men derimod et personligt rum, hvor du kan udtrykke din personlighed og hvor rammerne for din dagligdag formes. Derfor værdsætter vi betydningen af at finde en lejebolig, der opfylder nøjagtigt dine individuelle behov.

Er du på udkig efter en lejebolig i Kolding? Så er du havnet det rette sted. Vi stræber efter at tilbyde komfortable og prisvenlige boliger, og vores udvalg af lejligheder i Kolding imødekommer enhver smag og behov.

Lejligheder til leje Kolding

At finde den rigtige lejlighed til leje i Kolding, kan være en udfordring. Hos os har vi et dedikeret team, som står klar til at hjælpe dig, når du skal ud at finde en lejebolig i Kolding der matcher dine specifikke behov. Vi har gjort ansøgningsprocessen for vores ledige lejligheder så simpel som muligt, og du kan derfor frit søge en af vores lejeboliger i Kolding uden at tilmelde dig et medlemssystem.

Kontakt os i dag og lad os gøre din boligsøgning til en glædelig oplevelse. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde dit næste hjem i Kolding.