Ejendomme i Vejle

Boligselskabet LIFA's ejendom på Vardevej 142-150 i Vejle

Vardevej 142-150

Ejendommen, som er opført i 1953 og løbende moderniseret er beliggende nær centrum og med en vid udsigt over Vejle ådal, Vejle by og fjord. Ejendommen består af 30 lejligheder. I kælderen er der fælles vaskeri, tørrerum og cykelrum. Til hvert lejemål er der ligeledes et pulterum. Tilhørende ejendommen er der en stor brolagt solgård med græsareal og legeplads.

Boligselskabet LIFA's ejendom på Skyttehusgade 40 i Vejle

Skyttehusgade 40

Ejendommen, som er opført i 1923 og løbende moderniseret, er beliggende nær Nørremarksskoven og tæt ved centrum. Ejendommen består af 8 lejligheder. I kælderen er der fælles vaskeri, tørrerum og cykelrum. Til hver lejlighed er der ligedes et pulterum. Tilhørende ejendommen er der en lille solgård.

Boligselskabet LIFA's ejendom på Tønnesgade 17 A-B i Vejle

Tønnesgade 17 A-B

Ejendommen, der er opført i 1895 og løbende moderniseret, er beliggende midt i centrum. Ejendommen består af 9 lejligheder. Til hver lejlighed er der et pulterum. Tilhørende ejendommen er der et hyggeligt og velholdt gårdhaveanlæg.

Boligselskabet LIFA's ejendom på Kjærsgården 1-9 i Vejle

Kjærsgården 1-9

Ejendommen, som er opført i 1948 og løbende moderniseret, er beliggende nær centrum og med vid udsigt over Vejle ådal. Ejendommen består af 35 lejligheder alle med altan. I kælderen er der fælles vaskeri, tørrerum og cykelrum. Til hver lejlighed er der ligeledes et pulterum. Tilhørende ejendommen er der gode parkeringsforhold, grønt velholdt område og legeplads.

Boligselskabet LIFA's ejendom på Svendsgade 21-29 i Vejle

Svendsgade 21-29

Ejendommen, som er opført i 1940 og løbende moderniseret, er beliggende i Vejle Vestby nær centrum. Ejendommen består af 35 lejligheder. I kælderen er der fælles vaskeri, tørrerum og cykelrum. Til hver lejlighed er der ligeledes et pulterum. Tilhørende ejendommen er der et dejligt velholdt haveanlæg og parkeringsforhold.

Boligselskabet LIFA's ejendom på Fyensgade 7-9 & 2-10 i Vejle

Fyensgade 7-9 + 2-10

Ejendommen, som er opført i 1918 og løbende moderniseret, er beliggende i centrum og tæt ved banegården. Ejendommen består af 33 lejligheder. I kælderen er der fælles vaskeri og tørrerum, Til hver lejlighed er der ligeledes et pulterum. Tilhørende ejendommen er der et velholdt haveanlæg, legeplads samt cykelskur.

Boligselskabet LIFA's ejendom på Valdemarsgade 27-31 i Vejle

Valdemarsgade 27-31

Ejendommen, som er opført i 1917 og løbende moderniseret, er beliggende tæt på centrum. Ejendommen består af 15 lejligheder. I kælderen er der fælles vaskeri og tørrerum. Til hver lejlighed er der ligeledes et pulterum. Tilhørende ejendommen er der en velholdt solgård samt cykelskur.

Boligselskabet LIFA's ejendom på Boulevarden 1-7, Vardevej 21-31, Haraldsgade 2-8, Johannesgade 2-10 i Vejle

Boulevarden 1-7, Vardevej 21-31, Haraldsgade 2-8, Johannesgade 2-10

Ejendommen, som er opført i 1920 og løbende moderniseret, er beliggende i Vejle Vestby nær centrum. Ejendommen er en del af en boligkarré bestående af 143 lejligheder. I kælderen er der fælles vaskeri, tørrerum og cykelrum. Til hver lejlighed er der ligeledes et pulterum. Tilhørende ejendommen er der en stor asfalteret gård med parkeringspladser, cykelskure og legeplads.